Privacybeleid

Datum van laatste bijwerking: 26.04.2021

ilogs healthcare GmbH hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Bij de verwerking houden wij ons aan de geldende bepalingen van de Oostenrijkse wet op de gegevensbescherming (DSG), de algemene verordening gegevensbescherming (DSGVO) en de gewijzigde telecommunicatiewet (TKG). Hieronder vindt u de uitleg over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken.

Basis

Deze mededeling inzake gegevensbescherming informeert gebruikers over de aard, de omvang en het doel van het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens door ilogs healthcare GmbH. Het geldt alleen voor de inhoud op onze server en niet voor de websites waarnaar op onze site wordt gelinkt.

ilogs healthcare GmbH neemt uw privacy zeer serieus en behandelt uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke voorschriften. Aangezien nieuwe technologieën en de voortdurende ontwikkeling van deze website kunnen leiden tot wijzigingen in deze verklaring inzake gegevensbescherming, raden wij u aan deze verklaring regelmatig opnieuw te lezen.

Definities van de gebruikte termen (bijvoorbeeld “persoonsgegevens” of “verwerking”) zijn te vinden in artikel 4 GDPR.

Neem contact op met

Als u vragen of zorgen hebt over deze privacyverklaring, kunt u een e-mail sturen naar onze externe functionaris voor gegevensbescherming:

Andreas Jansa
andreas.jansa@ilogs.com

of schrijf naar

ilogs gezondheidszorg Ltd.
Attn. Functionaris voor gegevensbescherming Andreas Jansa
Kroonplein 1
9020 Klagenfurt aan de Wörthersee

Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens is de

ilogs gezondheidszorg Ltd.
Kroon 1e plaats
9020 Klagenfurt

Grondslag voor gegevensverwerking
Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van wettelijke toestemming overeenkomstig art. 6 lid. 1 lit. b “uitvoering van een overeenkomst of uitvoering van precontractuele maatregelen” GDPR.

Bovendien kan de verwerking van persoonsgegevens ook gebaseerd zijn op een toestemmingsverklaring overeenkomstig artikel 6, lid 6. 1 lit. een “Consent” GDPR.

Op de website worden gegevens uitsluitend verwerkt op basis van de wettelijke bepalingen (DSG, DSGVO, TKG).

Het gebruik van analyse-instrumenten is gebaseerd op artikel 6, lid 6. 1 lit f “Legitiem belang” DSGVO met als doel de website te verbeteren en het succes van online reclame te meten.

Het gebruik van IT-gegevensbeveiligingsmaatregelen is ook gebaseerd op artikel 6, lid 6. 1 lit f “Gewettigd belang” DSGVO. Het rechtmatige belang bij het gebruik van gegevens is de beveiliging van de eigen IT-systemen van het bedrijf.

Verzamelde persoonsgegevens

Website
Persoonlijke gegevens die u ons elektronisch op deze website doorgeeft, zoals voornaam, achternaam, land, e-mailadres, telefoonnummer of andere persoonlijke gegevens, worden door ons alleen gebruikt voor het in elk geval aangegeven doel, veilig bewaard en niet aan derden doorgegeven. De provider verzamelt en bewaart automatisch informatie op de webserver, zoals de gebruikte browser, het besturingssysteem, de verwijzende pagina, het IP-adres, het tijdstip van toegang, enz. Deze gegevens kunnen niet worden toegewezen aan een specifieke persoon zonder controle van verdere gegevensbronnen en wij evalueren deze gegevens niet verder zolang er geen sprake is van illegaal gebruik van onze website.

Formuliergegevens en opmerkingen
Wanneer u opmerkingen of formulieren achterlaat, worden de ingevoerde gegevens en uw IP-adressen opgeslagen. Dit wordt gedaan voor de veiligheid voor het geval iemand illegale inhoud schrijft (beledigingen, extreemlinkse of -rechtse propaganda, haatzaaiende berichten, enz.) In dit geval zijn wij geïnteresseerd in de identiteit van de auteur.

Formuliergegevens (bijv. van contactformulieren) worden verzameld, verwerkt en opgeslagen om contact met u op te nemen. Dit omvat ook het IP-adres. Als u het hier niet mee eens bent, verzoeken wij u de formulieren op de website niet te gebruiken.

Contact opnemen via e-mail of telefoon
Wij verwerken de gegevens die u verstrekt wanneer u contact met ons opneemt uitsluitend om uw vraag te beantwoorden. Het verzamelen van uw gegevens is noodzakelijk om uw verzoek te verwerken. U verstrekt ze vrijwillig aan ons. Bij de verwerking van uw gegevens maken wij geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming of profilering.

Wij slaan uw gegevens alleen op voor de periode die nodig is om het doel te bereiken. Bovendien worden alleen de absoluut noodzakelijke gegevens die voortvloeien uit de toepasselijke wettelijke bepalingen of bewaarplichten verwerkt.

Contractuele relatie
In het kader van de klantenadministratie verwerken wij de door u verstrekte persoonsgegevens ten behoeve van de afwikkeling van de overeenkomst. Deze omvatten met name:

  • Stam- en contactgegevens (bijv. voornaam, achternaam, adres, e-mailadres, telefoonnummer)
  • Bestelgegevens
  • Financiële gegevens

Binnen ilogs healthcare GmbH worden uw gegevens alleen doorgegeven aan die afdelingen en dus medewerkers die ze nodig hebben om hun contractuele, wettelijke en toezichthoudende verplichtingen na te komen en om legitieme belangen te beschermen.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor de duur van de gehele zakelijke relatie (van de initiatie tot de verwerking tot de beëindiging van een contract) en ook daarna in overeenstemming met de wettelijke bewaar- en documentatieverplichtingen.

Bij gebreke van een opdracht worden de opgeslagen persoonsgegevens maximaal één jaar verwerkt.

Verzending van sollicitatiedocumenten
Wij verwerken de sollicitatiedocumenten die u ons toestuurt voor de verwerking van uw (ongevraagde) sollicitatie en om uw geschiktheid voor een geadverteerde functie te controleren, alsmede om contact met u op te nemen en een administratie bij te houden. Als wij u accepteren in een arbeidsverhouding, wordt u apart geïnformeerd over de bijbehorende verwerking van uw gegevens.

De verwerking van uw persoonsgegevens is over het algemeen gebaseerd op de uitvoering van precontractuele maatregelen. Verwerking voor andere doeleinden is uitgesloten.

De gegevens die nodig zijn om uw sollicitatie te verwerken, worden op basis van de toepasselijke wettelijke bepalingen verwerkt gedurende een periode van zes maanden na afloop van de sollicitatieprocedure. Als u uw aanvraag langer in het bestand wilt houden, zal vooraf uw schriftelijke toestemming worden gevraagd. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door ons een e-mail te sturen.

Locatie van de gegevensverwerking
Uw gegevens worden verwerkt binnen de EU en de Europese Economische Ruimte.

Technische en organisatorische maatregelen (TOM’s)
De TOM’s worden door ilogs healthcare GmbH uitgevoerd in overeenstemming met de GDPR. Zij worden voortdurend geëvalueerd op haalbaarheid en stand van de techniek en zo nodig verbeterd en op een hoger niveau van veiligheid en bescherming gebracht.

Openbaarmaking van inbreuken op gegevens
Wij, ilogs healthcare GmbH en dus de verantwoordelijke voor de verwerking, zorgen ervoor dat inbreuken op gegevens in een vroeg stadium worden vastgesteld en zo nodig onverwijld aan u en aan de toezichthoudende autoriteit (gegevensbeschermingsautoriteit) worden gemeld, met inbegrip van de respectieve categorieën van gegevens in kwestie.

De gegevens doorgeven
De gegevens worden ook doorgegeven aan onze belastingadviseur(s), advocaat(sen), verzekeringsmaatschappij(en), bank(en), incassobureau(s), autoriteiten en, in bepaalde gevallen, aan de rechtbank. Bovendien ontvangen onze opdrachtgevers uw gegevens alleen die zij nodig hebben voor de uitvoering van de opdracht voor het beoogde doel. Wij verplichten genoemde onderaannemers contractueel om uw gegevens alleen in het kader van de dienstverlening en met inachtneming van de relevante bepalingen van de GDPR te verwerken en vertrouwelijk te behandelen.

Wij verstrekken uw gegevens niet aan andere derden, noch door verkoop of ruil, noch door uitlening of op enige andere wijze, tenzij u ons daartoe opdracht geeft door middel van toestemming.

Bewaartermijn van uw gegevens
Wij bewaren de persoonsgegevens die wij van u verzamelen zo lang als er een redelijke zakelijke en/of juridische noodzaak is om dit te doen en/of zo lang als nodig is om de in deze privacyverklaring uiteengezette doeleinden te vervullen, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is (bijvoorbeeld voor fiscale, juridische, boekhoudkundige of andere doeleinden). Als er geen redelijke zakelijke noodzaak is om uw persoonsgegevens te verwerken, verwijderen wij deze binnen twaalf maanden.

Kinderen
Onze website is niet bedoeld voor kinderen onder de 14 jaar. Wij verzamelen niet bewust persoonsgegevens van dergelijke personen. Als u ontdekt dat een kind ons persoonlijke informatie heeft gestuurd, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Indien wij ontdekken dat een kind jonger dan 14 jaar ons persoonsgegevens heeft gestuurd, zullen wij de nodige stappen ondernemen om deze gegevens onmiddellijk te verwijderen.

Externe links
Onze website en diensten kunnen links naar andere websites bevatten via directe links of toepassingen zoals “share” of “like” knoppen. Andere websites kunnen links bevatten naar onze website of diensten. Wij hebben geen controle over dergelijke websites of hun privacypraktijken, die kunnen verschillen van onze privacyverklaring. Wij doen geen aanbevelingen of andere uitspraken over externe websites. De persoonsgegevens die u aan niet met ons verbonden derden verstrekt, vallen niet onder deze privacyverklaring. Wij raden u aan de privacyverklaringen van dergelijke externe websites, diensten en toepassingen te lezen om te begrijpen hoe uw informatie kan worden verzameld en gebruikt.

Cookies
Cookies worden gebruikt op de website of de software die op de server is geïnstalleerd. Cookies zijn tekstbestanden die informatie ontvangen en u in staat stellen geavanceerde functies te gebruiken. (bijv. controle op spambeveiliging in het contactformulier – indien geactiveerd). Cookies slaan alleen de noodzakelijke informatie op en kunnen uw computer niet beschadigen. U kunt de bewaartermijn van uw cookie in het browserprofiel zelf bepalen en cookies op uw computer op elk moment zelf verwijderen. Cookies zijn technisch noodzakelijk om de volledige functionaliteit van deze website te allen tijde te garanderen.

Google Maps Privacybeleid
Wij gebruiken Google Maps van Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) op onze website. Door de functies van deze kaart te gebruiken, worden gegevens doorgegeven aan Google. U kunt te weten komen welke gegevens Google verzamelt en waarvoor ze worden gebruikt door op deze LINK te klikken.

Google Analytics Privacy Policy
Wij gebruiken Google Analytics van Google Inc. op deze website. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, VS) om de bezoekersgegevens statistisch te analyseren. Google Analytics gebruikt hiervoor doelgerichte cookies. Meer informatie over gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u hier: LINK of hier: LINK.

Gegevensverzameling door Google Analytics uitschakelen
Met
de browser add-on voor het uitschakelen van Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js) kunnen bezoekers van de website voorkomen dat Google Analytics hun gegevens gebruikt. U kunt het verzamelen van door de cookie gegenereerde en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens door Google alsmede de verwerking van deze gegevens door Google voorkomen door de op de volgende link beschikbare browserplugin te downloaden en te installeren: LINK.

Google Analytics Data Processing Addendum
Wij hebben voor het gebruik van Google Analytics een directe klantenovereenkomst met Google gesloten door het “Data Processing Addendum” in Google Analytics te accepteren. Meer informatie over het addendum inzake gegevensverwerking voor Google Analytics vindt u hier: LINK

Google Analytics rapporten over demografische kenmerken en interesses
We hebben de advertentierapportagefuncties in Google Analytics ingeschakeld. De verslagen over demografische kenmerken en interesses bevatten informatie over leeftijd, geslacht en interesses. Zo krijgen we een beter beeld van onze gebruikers – zonder dat we deze gegevens aan individuele personen kunnen toewijzen.

Google Fonts Privacy Policy
Wij gebruiken Google Fonts van Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) op onze website. Google Fonts worden gebruikt zonder authenticatie en er worden geen cookies naar de Google Fonts API gestuurd. Als u een account hebt bij Google, worden tijdens het gebruik van Google Fonts geen gegevens van uw Google-account naar Google verzonden. Google registreert alleen het gebruik van CSS en de gebruikte lettertypen en slaat deze gegevens veilig op.

Facebook Privacybeleid
Wij gebruiken op deze website functies van Facebook, een sociaal medianetwerk van Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ierland. , 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ierland. Welke functies (sociale plug-ins) Facebook aanbiedt, kunt u lezen op LINK. Door onze website te bezoeken kan informatie worden doorgegeven aan Facebook. Als u een Facebook-account hebt, kan Facebook deze gegevens toewijzen aan uw persoonlijke account. Als u dat niet wilt, log dan uit bij Facebook. Het privacybeleid, welke informatie Facebook verzamelt en hoe ze die gebruikt, vindt u bij deze LINK.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij zullen deze privacyverklaring periodiek herzien en bijwerken in overeenstemming met veranderende wettelijke, technische en zakelijke ontwikkelingen. Wanneer wij deze privacyverklaring bijwerken, zullen wij de datum van de laatste herziening bovenaan de verklaring vermelden. Wij raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van hoe wij uw persoonsgegevens beschermen.

Disclaimer
Deze disclaimer dient te worden beschouwd als onderdeel van de internetpublicatie van waaruit u bent verwezen. Indien delen of afzonderlijke termen van deze verklaring niet legaal of correct zijn, blijft de inhoud of de geldigheid van de overige delen onaangetast door dit feit.

Aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website
De inhoud van onze pagina’s is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetten. Wij zijn echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetgeving blijven hierdoor onverlet. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip van kennis van een concrete inbreuk. Als wij kennis krijgen van dergelijke inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links naar websites van derden
Ons aanbod bevat links naar externe websites. Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze externe websites. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding. Als wij kennis krijgen van wetsovertredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright, Copyright
ilogs healthcare GmbH en daarmee de exploitant van deze website streeft er altijd naar de auteursrechten van anderen te respecteren of gebruik te maken van zelfgemaakte werken of licentievrije werken. De door ilogs healthcare GmbH gecreëerde inhoud en werken op deze website vallen onder het auteursrecht. Bijdragen van derden worden als zodanig gemarkeerd.

De reproductie, bewerking, verspreiding en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

De lay-out van deze website, de gebruikte graphics en de teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Het copyright voor gepubliceerde en zelfgemaakte afbeeldingen, grafieken enz. blijft uitsluitend bij de betreffende auteur of ilogs healthcare GmbH. Deze elementen mogen zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ilogs healthcare GmbH niet worden gereproduceerd, overgedragen, beschikbaar gesteld, uitgevoerd, voorgedragen, vertaald, bewerkt of op enigerlei wijze verwerkt.

Verzamelde persoonsgegevens

Informatieplicht
De betrokkenen moeten worden geïnformeerd over de details van de gegevensverwerking en over hun rechten (wie/wat/wanneer/waar/hoe/wat).

Recht op informatie
De gegevens van de betrokkene die worden opgeslagen of verwerkt, moeten afzonderlijk van de gegevens van andere personen kunnen worden geïdentificeerd.

Recht op correctie
Om onjuiste beoordelingen te voorkomen.

Recht op wissen (“recht om vergeten te worden”)
Zonder noodzaak, toestemming en rechtmatigheid. Persoonsgegevens moeten ook na afloop (bv. na beëindiging van een zakelijke relatie) weer worden gewist.

Recht op beperking van de verwerking
Voor de duur van audits of de bescherming van rechtsvorderingen. Zonder ze te wissen, moeten gegevens van verwerking kunnen worden uitgesloten.

Recht op gegevensoverdracht
Gegevens over een persoon moeten op verzoek worden gedeeld met andere dienstverleners en dienstverleners. Dit moet automatisch of in gestructureerde vorm gebeuren.

Recht van bezwaar
In geval van hogere belangen kan een betrokkene de verwerking van zijn gegevens verbieden.

Recht van beroep
Indien u van mening bent dat de verwerking van uw gegevens in strijd is met de wetgeving inzake gegevensbescherming of dat uw rechten inzake gegevensbescherming anderszins zijn geschonden, kunt u een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit. In Oostenrijk is dat de gegevensbeschermingsautoriteit: https://www.dsb.gv.at.

JAMES gebruikt cookies

Wij gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media aan te bieden en het verkeer op onze website te analyseren. Wij delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media, reclame- en analysepartners. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere gegevens die u aan hen hebt verstrekt of die zij tijdens uw gebruik van de Diensten hebben verzameld.